Dit is alineatekst. Klik erop of klik op Tekst beheren Button om het lettertype, de kleur, de grootte, het formaat en nog veel meer te wijzigen. Als u alinea- en titelstijlen voor de hele site wilt instellen, gaat u naar Sitethema.
MENU RESTAURANT
Nieuwe alinea
Voorgerechten
Klassieker van tomaat, mozzerella en pesto
Rauwe ardenner ham met meloen
Rundvlees, balsamicosiroop, olijven, rucola, parmezaanse kaas en truffelolie
Aanbod van de dag
Gebakken grote garnalen in knoflookboter
Gebakken champignons met ui, peterselie en knoflook
Gefrituurde pijlstaartinktvis
Vleesgerechten
Gebraden mals varkensvlees met traditionele uiensaus
Ossehaas (ca. 200 gr.) met rucola, parmazaan en truffelolie
Ossehaas (ca. 200 gr.) met scampi
Visgerechten
Al onze vlees- en visgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes of pasta, warme groenten of salade
Pasta
Eenvoudige klassieker van tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie
Tradtionele Romaanse specialiteit bereid met zwarte peper, Pecorino kaas en een scheutje room
Pasta met gebakken spek, ei, room, Pecorino kaas en zwarte peper
Pasta met vleessaus en tomaten
Pasta met saus van champignons, ui, walnoten, knoflook, peterselie, pesto, tomaat en room
Pasta met saus van champignons, tijm en verse mozzarella
Pasta met venusschelpen, ui, peterselie en knoflook, afgeblust met witte wijn
Pasta met zeevruchten in tomatensaus
Ovengerechten
Deeglagen met bolognese en bechamelsaus
Gevulde deegrolletjes met gekruid rundvlees, bolognaisesaus
Met ricotta en spinazie gevulde deegrolletjes in tomatensaus
Vegetarische ovenschotel van aubergine, Parmezaanse kaas en tomaat
Gevulde deegwaren met een saus van ui, paprika, erwten, courgette, tomaat, ei, pesto en room met kaas overbakken
Ovengerechten worden geserveerd met brood

Dranken
fles
glas
fles
glas
glas
glas
glas

Nagerechten
Vanille ijs met chocosaus
Perzik, advocaat & vanille ijs
Laagjes van lange vingers en mascarponi, gedrenkt in espresso en Italiaanse likeur
met whisky
met Amaretto